Rezultatet e provimit nga lënda : Mikroekonomi I- prill 2013(Prof.dr.Florentina Xhelili))MIKROEKONOMIA I
Rezultatet pozitive
Prof. Dr. Florentina Xhelili
Dt. e provimit: 21.04.2013
Nr Emri dhe mbiemri Nota
1 Adelinë Krasniqi 6
2 Afrore Emini 6
3 Aida Muji 6
4 Alban Bajrami 6
5 Alban Sejdiu 9
6 Albina Tolaj 6
7 Albinë Ademi 6
8 Anduena Kongjeli 6
9 Anita Gashi 9
10 Arbër Basha 6
11 Arbion Hajdini 6
12 Ardian Sallahu 6
13 Ardoneta Likaj 6
14 Arife Kryeziu 9
15 Armir Zekaj 6
16 Arta Ibrahimi 7
17 Arton Ahmeti 7
18 Besa Grajcevci 8
19 Besime Dehija 7
20 Besnik Hyseni 6
21 Blerina Gashi 6
22 Blerina Musa 7
23 Brendona Venezi 7
24 Burbuqe Ahmeti 7
25 Durim Haziri 6
26 Egzon Arifi 6
27 Elonita Qela 6
28 Elvedona Thaci 8
29 Eqrem Krasniqi 9
30 Fatlum Ademi 6
31 Fatlume Redenica 6
32 Fisnik Bislimi 8
33 Fitim Bislimi 6
34 Fitim Mazreku 6
35 Ideal Paqarizi 6
36 Ilirjana Pllana 6
37 Jeton Selimi 6
38 Lendita Islami 6
39 Liridona Kadriu 7
40 Lirjeta Kolari 841 Lorik Berisha 7
42 Luljeta Muja 7
43 Medina Osmani 6
44 Meridianë Shala 7
45 Nisjeta Zogaj 6
46 Oltian Ishmiq 8
47 Qendresa Rudari 6
48 Remzi Haxhijaj 8
49 Saranda Berisha 7
50 Saranda Gashi 7
51 Saranda Jasiqi 7
52 Shqipe Gashi 8
53 Trëndelinë Bajqinca 9
54 Valdrina Cetaj 6
55 Vetëdije Tërnava 7
56 Vjosa Dajaku 9
57 Vlora Hajdari 6
58 Yjvesa Balaj 6
59 Yllka Dula 7
Me INDEX
Nr Emri dhe mbiemri Nota
1 Amir Kelani 6
2 Ardon Arifaj konsultime
3 Flormend Shabaj 6
4 Kushtrim Collaku konsultime
5 Marigona Morina 6
6 Valbonë Krasniqi 6
7 Vesa Simnica konsultime
8 Vjollca Shala konsultime
 Notat dhe konsultimet: 07.05.2013, ora 11:00, salla e edukimit

share